Годинники Breguet – вироби на межі ювелірного мистецтва 

Годинники Breguet – вироби на межі ювелірного мистецтва

Те що годинник має бути не тільки точним але і красивим, з цим мало хто посперечається. Тим більше коли сучасні споживачі мають у своєму арсеналі ще і купу різних гаджетів, які і час підкажуть, і по даті зорієнтують, і навіть з фазами місяця допоможуть розбігтися. Але годинник на зап’ясті має бути, і то не про індикацію часу а про імідж та статус.

брегет

По крайній мірі це на 100% відноситься до моделей цієї мануфактури. Діаманти, золото, платина, сапфіри та смарагди – все це асоціюється з ювелірним шедеврами. Але виявляється годинники Breguet https://imidge.com.ua/ru/f-watches-breguet/ теж відрізняються таким розкішним виконаннями більшість з моделей навіть представлена і в групі годинників, і в групі ювелірних виробів. Це якраз той випадок коли два традиційних мистецтва (годинникове і ювелірне) зійшлися разом. На сайті інтернет магазину Імідж представлені не тільки супер коштовні рішення, а і моделі, які ідеально впишуться в повсякденний образ. Хоча, навіть «прості» варіації, правда поняття «простота» то не про годинники by Breguet, але навіть найскромніші з екземплярів підкреслять високий статус свого власника та його фінансову успішність.

Класика та традиції в розкішній оправі

Breguet – то класика годинникового жанру. Вас не будуть вражати майстри авангардними формами, чи яскравими тональностями. Ні, але ви будете здивовані гармонійним поєднанням класики та розкоші. При цьому всі моделі виглядають мега елегантно і додають образу шику.

  1. Breguet Classique Alarm Le Reveil du Tsar;
  2. Breguet Reine de Naples.

Назви говорять самі за себе. Дизайн теж.

Серед запропонованих колекцій, а це:

  • Classique;
  • Heritage;
  • Marine та ін., кожен підбере для себе вдалий варіант.

Головне, бути готовим до того що годинники цієї мануфактури – це моделі преміальні і всі без виключення представлені в сегменті Люкс. Це зрозуміло, бо для їх виготовлення використовуються дуже дорогі матеріали, в тому числі дорогоцінні метали, сапфірове скло, діаманти та інші дорогоцінні камені, платина, шкіра екзотичних тварин. Щодо дизайну, то він вражає. Хоча, якщо вас складно назвати  фанатом діамантів, навіть в цьому випадку ви підберете для себе чудовий годинник з мінімальним декором і при цьому з максимальним набором функцій.

В колекціях мануфактури представлені моделі як чоловічі, так і жіночі. Крім того доступні рішення як в класичному круглому корпусі, так і бочкоподібному. Овальні циферблати та схожі на випуклий прямокутник теж доступні. Тому вибір сміливо можна назвати необмеженим для всіх хто цінує не просто годинники, а моделі преміум класу, які позиціонуються як статусні.

годинники брегет

Обираючи годинник by Breguet виникає дилемма – звертати увагу на красиву зовнішність чи на функціонал. Консультанти Imidge допоможуть розібратися як з технічними особливостями так і з доступними в плані функціоналу рішеннями. Головне, що будь-яка модель то не просто годинник, а то вкладення коштів у красу та точність, яка не виходить з моди і з кожним роком вартість якої буде тільки зростати.