Техніка для кави онлайн: як перевірити кавову машину у відділені пошти 

Техніка для кави онлайн: як перевірити кавову машину у відділені пошти

Кава – це не просто напій. Це справжній ритуал. І саме з цього ритуалу для багатьох починається гарний ранок. Приготування кави в домашніх умовах, якщо у вас немає спеціальних пристроїв, може перетворитися на жах. Дехто ж просто заливає каву кип’ятком. Але при такому способі приготування навряд чи можливо повною мірою насолодитися ароматом та смаками цього божественного напою. А приготувати справжнє капучино дома без відповідної техніки майже неможливо. Саме з цих причин кавомашини для багатьох стали звичним елементом кухонного обладнання.

кавова машина

Купити еспресо-машину в інтернеті: які бренди найкращі

Покупка техніки для кави через інтернет вигідна з низки причин:

  • самостійно вибираєте саме те, що хочете, перечитуючи характеристики та відгуки, порівнюючи ціни;
  • можливість оформлення розстрочки без відсотків на еспресо машини Nivona та інших популярних в Україні брендів;
  • за бажанням покупця кавомашину Нівона доставлять прямо додому;
  • відомі інтернет-магазини, що офіційно представляють в Україні той чи інший бренд, дають тривалу гарантію та торгують лише оригінальною технікою для кави за доступними цінами.

Якщо ж говорити про виробників кавових машин, бренд Nivona знаходиться у п’ятірці лідерів. Це відносно молода компанія, яка була створена 2005 року в Швейцарії. Її засновники проробили величезний обсяг роботи, щоб акумулювати найкращі традиції та інноваційні рішення у своїй техніці. Серед ключових переваг кавових машин Nivona можна виділити:

  1. Доступні ціни на будь-який бюджет;
  2. Повний цикл приготування різноманітних кавових напоїв – від справжнього італійського еспресо до капучино з густою молочною пінкою;
  3. Простота у догляді – автоматичні кавомашини Nivona можуть виконувати самоочищення від жиру та накипу. Якщо ж треба замінити фільтр чи долити води, ви побачите відповідне сповіщення на дисплеї;
  4. Висока потужність та швидкість роботи – після натискання кнопки ви вже за хвилину отримуєте напій, який замовляли;
  5. Виробник використовує надійні та міцні матеріали, завдяки чому строк служби кавомашини Nivona складає не менш ніж десять років.

В Україні також є розгалужена мережа авторизованих сервісних центрів (АСЦ), де можна замовити всі необхідні супутні товари для кавомашин Nivona: фільтри, ущільнювачі, засоби для чищення та видалення накипу.

кавова машина

Окрім Nivona великий попит в Україні мають і кавові машини інших брендів:

  • Philips;
  • Krups;
  • DeLonghi;
  • Siemens;
  • Saeco тощо.

Яку з них вибрати – питання риторичне, адже кожен відомий бренд випускає еспресо-машини високої якості, розраховані на тривалу експлуатацію та різноманітність вашого повсякденного кавового меню.

Як перевірити кавомашину у поштовому відділенні

Якщо це брендовий автомат від офіційного дилера, перевірка обмежується зовнішнім оглядом пакування та корпусу кавомашини. Для додаткової впевненості можна увімкнути апарат та перевірити чи загориться дисплей. Окрему увагу варто приділити наявності усіх необхідних документів – чеків, гарантійного талона, інструкції. За потреби ви завжди можете завантажити інструкцію з мережі. У разі ж виникнення будь-яких питань можна зателефонувати до Call-центру та отримати докладні відповіді від професійних консультантів.