Як вибрати меблі для кухні: поради експертів 

Як вибрати меблі для кухні: поради експертів

В будь-якому домі кухня є багатофункціональним приміщенням. Навіть якщо в ньому готують їсти без класичних меблів ніяк не обійтися. Саме тому до кухонного інтер’єру пред’являються високі вимоги – комфорт, практичність та затишок надзвичайно важливі для кожної господині.

стіл і стілець для кухні

На думку експертів МебельОк столи та стільці для кухні повинні обиратися в залежності від площі приміщення. В салоні стильних та недорогих меблів представлений великий асортимент виробів на любий смак. Купити можна предмети різного кольору і з різного матеріалу.

Критерії вибору меблів для кухні

При виборі меблів для кухні важливими параметрами вважаються:

  • Габарити стола та стільців. В невеликій кімнаті занадто масивні предмети виглядають однорідно, візуально зменшуючи площу. На то мість меблі невеликих розмірів витісняються із загального інтер’єру.
  • Форма стільниці. Грамотно вибраний обідній стіл допомагає візуально збільшити/зменшити простір, створити зони відпочинку та роботи. На віртуальній вітрині представлені столи прямокутної, круглої, овальної, квадратної форми. Окрема категорія меблів – трансформ ери, які вважаються надзвичайно практичними для малогабаритних кімнат.
  • Матеріал виготовлення. На офіційному сайті представлені вироби із якісної сировини, яка відповідає санітарно-гігієнічним нормам. МДФ, ДСП, натуральна деревина, камінь, скло чи пластик вирізняються індивідуальними характеристиками
  • Стиль оформлення. В гіпермаркеті представлені столи та стільці для кухні різних направлень. Самими популярними і простими вважаються класичні вироби стандартних розмірів. Майстри рекомендують вибирати меблі такі, які будуть гармоніювати між собою. Необов’язково всі предмети повинні мати один колір, а от лінії мусять виглядати синхронно.

В салоні меблів столи та стільці для кухні представлені у великому асортименті. Експерти mebelok вважають, що в строгий інтер’єр варто купити класичні вироби, виготовлені із натурального дерева чи відповідно оздоблені. Білий стіл з малюнком розкішно доповнить прованс. А стіл і стільці з металевими деталями стануть справжньою знахідкою для сучасної кімнати.

стіл та стільці для кухні

В інтернет магазині можна придбати цілісний гарнітур та окремі предмети інтер’єру. На віртуальній вітрині представлені вироби різного розміру, форми, кольору та конфігурації. Завдяки детальному опису, повним характеристикам та постійній допомозі менеджерів онлайн порталу можна швидко зробити свій грамотний вибір.