Золоті каблучки - аксесуари, які вам однозначно сподобаються 

Золоті каблучки - аксесуари, які вам однозначно сподобаються

Ви в пошуках прикраси яка актуальна для будь якого образу і буде виглядати комільфо в будь-які ситуації? Зверніть увагу на каблучки. Універсальне рішення, яке підібрати не проблема, враховуючи величезний асортимент.

Але у кожного виду прикрас є свою фаворити публіки, і якщо говорити про аксесуари для рук – то це золоті каблучки. Чому? Тому що це стильно, красиво, виглядає дорого і респектабельно. Спеціалісти Злато.юа пропонують за допомогою фото оцінити цю справжню феєрію форм і розмірів, дизайнів і декорів і зробити вдалий вибір.

золоті каблучки

«Універсальний» -  не значить нудний чи банальний

Навіть на фото видно, наскільки всі моделі красиві. І не дивлячись на те, що золоті каблучки позиціонуються як прикраси універсальні, нічого банального чи нудного ви в колекціях відомих брендів не зустрінете. По-перше, навіть золото буває різним. Точніше майстри використовують різні сплави, а це дозволяє пропонувати вироби у таких кольорах голда як:

  • Червоний;
  • Білий;
  • Жовтий;
  • Рожевий.

Дуже шикарно виглядає золота каблучка, для виготовлення якої використані різні сплави. По-друге, в руках майстрів золото дуже слухняне і здатне приймати будь-які форми. Тобто жодних обмежень в плані дизайну чи стилістики. І нарешті, є ще така професійна хитрість як декоративне оформлення. Ну а тут як і в дизайні немає обмежень. Адже для декору можуть бути використанні і каміння (коштовні на напівкоштовні), і емаль, і кераміка, і техніка діамантового гранування.

Висока пробу металу гарантує якість виробу і його здатність навіть через багато років після придбання виглядати достойно і акуратно. Недаремно саме золоті каблучки – це ті прикраси які передаються у спадок. Отже їх покупку варто розглядати як інвестицію.

До речі, про кошти. Вартість у представлених виробів різна і залежить від таких параметрів як:

  • розмір (вага виробу);
  • каратність каміння (якщо використовується для декору);
  • складність виконання;
  • преміальність колекції.

Дизайн різний і це дозволяє підібрати варіант на будь-який смак. Крім того, такі прикраси прекрасно поєднуються з іншими коштовностями. Тому якщо ви захочете створити стильний ансамбль, підійдуть до золотих каблучок і сережки, і браслети, і ланцюжки на шию, і кулони.

каблучки золоті

Консультанти ювелірного салону Zlato.ua запропонують вам не тільки величезний вибір але і:

  1. доступну цінову політику, що дає можливість вигідно придбати стильну річ;
  2. великий модельний ряд, що дозволяє вибрати варіант, навіть якщо у вас є особливі вимоги та побажання;
  3. додаткові бонуси. Так ваші покупки можна доставити в різні регіони. Так що замовити стильну коштовність є можливість не тільки у жителів столиці.

Якість запропонованих моделей дуже висока, саме тому покупка будь-якої з них буде вдалою. І саме золота каблучка – це не тільки покупка для себе але і відмінна ідея якщо потрібен розкішний подарунок.