Каблучки – улюблені прикраси панянок 

Каблучки – улюблені прикраси панянок

Майстри ювелірної справи пропонують безліч прикрас. Деякі з них актуально носити тільки в дуже особливих випадках. Навряд чи ви підете в офіс з діадемою або діамантовими підвісками. Але є аксесуари, носити які актуально завжди і всюди.

каблучки

Саме до таких універсальних прикрас відносяться каблучки. Причому майстри пропонують їх у такій кількості варіацій, що підібрати вийде модель і для ділового образу і для парадного аутфіту. Консультанти УкрЗолото підкажуть для яких ситуацій які каблучки краще обирати. Але якщо вам хочеться придбати щоб актуальне в будь якій ситуації і під будь-який лук, обирайте моделі лаконічні з мінімальним декором та класичними фасонами.

Мінімалізм VS шик

Ювелірний етикет вже не такий суворий як колись. Допускаються і каблучки з діамантами для доповнення повсякденних образів. Але головне щоб камінь відрізнявся невеликими розмірами. Те саме стосується і смарагдів, рубінів, сапфірів.

Якщо вже хочете придбати щось з великим камінням чи незвичної форми, продумайте до якого саме наряду (вечірньої сукні, наприклад такі рішення підійдуть ідеально).

Добре що мануфактури пропонують каблучки різні на всі смаки і бюджети. По-перше, використовуються різні метали (золото та срібло), та різні сплави. По-друге, асортимент розширюється дякуючи тому що використовуються різні техніки обробки металу, нанесення спеціального покриття. Так золоті каблучки можуть бути в відтінках голда:

  1. Червоного;
  2. Білого;
  3. Жовтого;
  4. Рожевого.

До речі, біле золото – то результат нанесення родієвого покриття. Родій не тільки додає золоту зносостійкості та специфічного холодного білого лиску, але і робить його гіпоалерегенним.

Щодо срібла то тут доступні варіанти:

  • З позолотою;
  • З чорнінням;
  • З родієм.

Для декору можуть використовуватися коштовні каміння, діамантове гранування, вставки з емалі та кераміки. Варіантів багато, бо різноманіття ще не тільки у декорі чи металі, але і у формах, розмірах, дизайнах, типах.

Всі каблучки представлені на вибір споживачам дуже якісні і відрізняються актуальними фасонами. Ціновий діапазон теж широкий і придбати вийде як унікальну у своєму роді дуже дорогу ексклюзивну прикрасу, так і каблучку із бюджетної серії. До речі, саме каблучки вважаються однією із найкращих ідей коли треба зробити класний подарунок.

чоловічі каблучки

Консультанти UkrZoloto допоможуть розібратися з брендами, розмірами, моделями, тобто дякую їх рекомендаціям ви без проблем підберете каблучку і для себе і на презент. Ну а буде це срібна модель з чорнінням чи емалевими вставками, або золота з коштовним камінням, ви вже вирішите самі з урахуванням і фінансових можливостей і смакових уподобань.