Як покращити настрій та зберегти фігуру, вживаючи піцу 

Як покращити настрій та зберегти фігуру, вживаючи піцу

Піца у Львові стала улюбленицею багатьох, однак й сьогодні існує думка, що вживати її треба якомога рідше, аби не набрати вагу. Проте сьогодні ми розкажемо, чому це – популярний міф, та як піца може приносити користь для організму.

піца

Корисні лайфхаки для вашого харчування

Ні для кого не секрет, що хороше самопочуття та гарний настрій залежать безпосередньо від того, як часто та яку їжу ми вживаємо. А тому, якщо ви часто обираєте сидіти на дієтах, то втрачаєте не лише корисні вітаміни та мінерали через обмеження, а й привід для усмішки.

Більшість людей асоціює термін «здорове харчування» саме з дієтами. Однак це популярна помилка, адже вони нічого спільного не мають. Здорове харчування має на меті не схуднення, а збереження корисних речовин та компонентів у тих продуктах, які ви вживаєте. А також воно допомагає позбавлятись від токсинів, завдяки чому покращується стан шкіри, волосся й не тільки.

Якщо ви хочете харчуватись правильно й мати гарний настрій, вам необов’язково відмовлятись від улюблених страв, особливо від піци. При цьому варто відмовитись від досить жирних варіантів, а ще – від тих, які містять у собі велику кількість смаженого м’яса. Усі інші інгредієнти, включно з сиром, несуть велику користь для організму.

Харчуватись правильно можна, якщо обирати піцу, створену на білковій основі. Тобто вона має містити варене або печене м’ясо, наприклад, шматочки курятини, рибу або морепродукти. Не варто забувати й про овочі та інші інгредієнти. Особливо корисними будуть трикутнички з зеленими, червоними та жовтими овочами та фруктами. А тому Маргарита або інші варіанти, які містять помідори, кабачки та жовтий болгарський перець можуть стати звичними гостями на вашому столі.

Перелічені інгредієнти досить поживні, а ще – корисні, містять вітаміни та мінерали, а ще – легко засвоюються організмом. Також необхідно відзначити час, коли ви споживаєте певні страви та продукти. На сніданок потрібно їсти найпоживніші страви, оскільки шлунок швидко перетравить їх. Тому обирайте на цей прийом їжі піцу або інші смаколики, які містять середню кількість калорій. Але не радимо споживати її на вечерю, оскільки надмірна кількість вуглеводів може викликати важкість, що посприяє проблематичному та поганому сну.

Доставка піци у Львові

А щоб завжди мати гарний настрій та харчуватись смачно – обирайте заклад під назвою Донателло. Цей ресторан спеціалізується на створенні класичної неаполітанської піци на тонкому тісті, а тому ви зможете відчути усі смаки Італії, які доповнюються оригінальними начинками.

Пропонує ресторан ще й власну кур’єрську доставку, яка відбувається протягом однієї години. За погодженням з менеджером можна також оформити доставку за місто, у невеликі містечка поблизу, харчуючись там, де вам зручніше.

А ще у Донателло ви зможете обирати смачні страви за знижками та акційними цінами, а ще – отримувати подарунки на День народження!